Wings of Ra Slot review

Wings of Ra is een gloednieuw online gokautomaat spel aangeboden door Red Tiger Gaming. Het spel heeft een Egyptisch thema en concentreert zich op de beroemde God Ra, de Egyptische godheid van de zon. De graphics zijn kleurrijk en levendig, waarbij elk symbool een oude Egyptenaar draagt

Het spel is een spel met vijf rollen, drie rijen en tien winlijnen. We ontdekten dat de spelmechanica mooi vloeit met veel spannende functies. Je kunt beginnen met inzetten vanaf € 0,10 met een maximale inzet van € 20 over alle winlijnen. Binnen de Wings of Ra gokkast kun je een maximale vermenigvuldiger van 3000x je inzet behalen, wat behoorlijk hoog is in vergelijking met veel andere gokspellen.

Wings of Ra Slot features

Wings of Ra heeft een aantal goed doordachte bonusfuncties, waaronder een mysterie munt en een gratis spins-bonus ronde die de kans creëert om veel te winnen.

Wings of Ra Egyptische symbolen

Het spel gebruikt de bekende speelkaartsymbolen 10, J, Q, K & A met een oud Egyptisch ontwerp om de laagbetaalde symbolen weer te geven. Five of a kind azen geven je 20x je inzet. Het best betalende symbool is de gouden farao, andere goed betalende symbolen zijn het Oog van Horus, een goud gevleugelde scarabee en Cleopatra. De gouden farao betaalt maar liefst 300x je totale inzet uit voor five of a kind. Een volledig scherm met gouden farao’s is hoe je de maximale uitbetaling van 3000x je inzet haalt. Ten slotte fungeert de mysterie munt als het Scatter symbool en kan elk van de andere symbolen vertegenwoordigen om winnende combinaties te maken.

Mystery Coin Bonus-functie

Wings of Ra heeft ook een draaiend mysterie muntsymbool dat tijdens het hoofdspel van de rollen landt. Wanneer de mysterieuze munten landen, zullen ze draaien en een van de andere symbolen op het scherm onthullen, zodat je winnende combinaties kunt maken of grotere combinaties kunt maken voor meer winst.

Als er meerdere mysterie munten tegelijk landen, zullen ze allemaal hetzelfde symbool onthullen, waardoor je de kans krijgt om veel te winnen. De spelers die het geluk hebben meerdere mysterie munten te hebben, onthullen dat de gouden farao de kans heeft om ENORME winsten te scoren (tot 300x je inzet voor five of a kind).

Wings of Ra gratis spins-bonus

Om de gratis spins-functie in de Wings of Ra online gokautmaat te ontgrendelen, moet je drie of meer gouden scarabee-symbolen landen. Drie gouden scarabeeën geven je 12 gratis spins; vier geven je 15 spins en tot slot geven vijf je 18 gratis spins. Wat de Wings of Ra gratis spins feature speciaal maakt, is dat er aan het begin van de ronde een balk verschijnt. Elke keer dat er een mysterie muntsymbool op het scherm landt, wordt de balk opgewaardeerd.

Wanneer de balk vol is, wordt het symbool met de laagste waarde omgezet in een mysterie munt voor de rest van het gratis spins-spel. Dit kan doorgaan totdat alle symbolen zijn vervangen door mystery munten. Er zijn 14 mysterie munten nodig om de voortgangsbalk te vullen.

Wings of Ra Slot spelregels

Wings of Ra is een briljant ontworpen gokspel met een Egyptisch thema dat vergelijkbaar is met Vegas-klassiekers uit het verleden. Je moet je inzetten over de vijf rijen plaatsen, beginnend met minimaal € 0,10 en eindigend met een maximale inzet van € 20 per draai. Draaiende mysterie munten onthullen willekeurige hoogbetalende symbolen om je meer mogelijkheden te geven om hoogbetaalde combinaties te maken. Drie gouden scarabeeën ontgrendelen de gratis spins-functie, waar je veel kansen hebt om de goedbetaalde combo’s te achtervolgen.

Wings of Ra Slot conclusie

Tot onze grote verrassing, aangezien het hele Egyptische thema best wordt uitgemolken, is Wings of Ra een behoorlijk leuke gokautomaat. Het ziet er totaal anders uit dan wat de meeste andere Egyptische slots doen, wat al een groot pluspunt is in ons boekje. Hoewel het geen grote game-changer is, denken we dat er zeker genoeg spelers zullen zijn die dit spel waarderen, hetzij omdat het er een beetje anders uitziet dan de meeste andere, of omdat het je een beetje kan doen denken aan een klassieke slot. Zeker proberen dus!