Street Fighter II: The World Warrior Slot review

NetEnt’s Street Fighter II: The World Warrior online gratis gokautomaat brengt het meest iconische arcadespel in de wereld van online gokken. Het arcadespel werd oorspronkelijk uitgebracht in 1991 en NetEnt heeft geweldig werk geleverd door de originele look en feel te recreëren. Deze gokautomaat combineert traditionele gokspel conventies, zoals het matchen van symbolen om prijzen te winnen, met elementen uit de originele arcadeversie om iets unieks en opwindends te creëren voor de online videoslot gemeenschap. Je zult functies vinden zoals Beat the Boss gratis spins, Wild-symboolfuncties en verborgen bonusspellen die fasen uit het originele spel terugbrengen. In dit spel met gemiddelde tot hoge variantie is de maximale potentiële winst 7.142x je inzet die je kunt behalen door vermenigvuldigers te verzamelen in de Beat the Boss-ronde.

Street Fighter II: The World Warrior Slot features

Street Fighter II: The World Warrior zit boordevol bonusfuncties om de standaard gameplay naar een hoger niveau te tillen. Dit is wat je kunt verwachten…

Beat the Boss gratis spins

Zoals we al zeiden, moet je aan het begin een van de acht hoofdpersonages selecteren om je te vertegenwoordigen in de gevechtsfunctie in het hoofdspel tegen een willekeurig geselecteerde tegenstander. De strijd kan een willekeurig aantal spins duren, maar eindigt wanneer een van de personages al zijn gezondheidspunten verliest, die je bovenaan het scherm ziet. Als je personage wint, word je getransporteerd naar de Beat the Boss-functie waar je vier personages moet verslaan, waaronder de hoofdbaas zelf, M. Bison. Je krijgt een hogere vermenigvuldiger voor elk niveau dat je voltooit, tot een maximum van x10. Het spel eindigt als je personage verliest. Als je er echter helemaal voor gaat, maak je kans op de maximale jackpot van 7142x je inzet.

Street Fight Wild Combo-functie

Je ziet een teller met Wild symbolen boven je personage aan de linkerkant van het scherm. Elke keer dat je een winnende combinatie maakt met een van de hoogbetaalde symbolen, wordt hier een punt aan toegevoegd. Zodra je zeven punten hebt behaald, wordt de Wild-combofunctie geactiveerd, die willekeurig Wild symbolen op de rollen plaatst om je te helpen winnende combinaties te maken.

Car Smash-bonusspel

Deze functie wordt ontgrendeld wanneer de gezondheidspunten van je personage nul bereiken. Wanneer dit gebeurt, word je naar een nieuw scherm getransporteerd waar je de controle over je personage overneemt met behulp van het bedieningspaneel. Het doel is om de auto te vernielen. Als het je lukt, win je een geldprijs tussen 5x en 10x je inzet.

Street Fighter II: The World Warrior Slot spelregels

Het hoofdspel wordt gespeeld zoals elk ander gokspel; je moet eerst je muntwaarde selecteren die begint bij € 0,20 per draai, tot een substantieel maximale waarde van € 700. Vanaf daar moet je op spin drukken of de auto-play-functie instellen die tot 1000 spins voor je kan spelen, zodat je tijd hebt om achterover te leunen, te ontspannen en van de actie te genieten.

Er zijn geen winlijnen in Street Fighter II online gokautomaat; in plaats daarvan werkt het op een clusterbetaalsysteem dat uitbetaalt wanneer een groep van vier of meer elkaar rakende symbolen op het scherm verschijnen. Hoe groter het cluster, hoe groter de uitbetaling. Dit is anders dan bij winlijnspellen, omdat je overal op het scherm winnende combinaties kunt maken!

Street Fighter II: The World Warrior Slot conclusie

Met de originele karakters, graphics en geluid belichaamt gokautomaat echt het klassieke gevoel van het arcadespel voor een puur nostalgisch plezier dat je terug in de tijd zal brengen. Nu je helemaal op de hoogte bent van wat je te wachten staat met deze game, ben je klaar om er een draai aan te geven?