Sails of Fortune Slot review

Sails of Fortune debuteerde op 19 mei 2021 in online casino’s. Het is de populairste nieuwe release van Relax Gaming. Enkele van hun meest populaire spellen zijn Wild Chapo, Amped, Temple Tumble en Magnetz. Deze keer is Relax Gaming terug met een ander spel met hoge volatiliteit dat boordevol actie zit. Ondanks de inspanningen van de piraat om al het goud voor zichzelf te houden, hebben ze een gemiddelde RTP van 96,5% toegestaan ​​en de kans om maar liefst 62208x je inzet te winnen als het je geluksdag is.

Sails of Fortune is een gratis gokautomaat met piratenthema dat zich afspeelt op het dek van een vrolijk piratenschip. De slot wordt gespeeld op een set van 5×3 rollen met 243 manieren om te winnen. Je kunt je weddenschappen plaatsen vanaf € 0,20 per draai tot een maximum van € 50 per draai. Relax Gaming heeft een aantal opwindende functies toegevoegd om spelers zoals jij meer kansen te geven om te winnen. Deze omvatten functies zoals re-spins, gratis spins en mysterieuze kaartsymbolen.

Sails of Fortune Slot features

De laagbetaalde symbolen bestaan ​​uit de speelkaart kleuren, ruiten, klaveren, schoppen en harten. Ze zijn allemaal maximaal 1x je inzet waard voor five of a kind. De hoogbetaalde symbolen zijn onder meer een visskelet, flessenpost, een harpoen, een vrouwelijke piraat en een mannelijke piraat. De mannelijke piraat is het meest waardevol en is 8x je inzet waard voor five of a kind.

Mystery Map Re-spin

Deze functie wordt geactiveerd telkens wanneer een mysteriekaartsymbool op de rollen landt. De functie gaat door zolang er ten minste één mysteriekaartsymbool op de rollen staat. Aan het einde van elke draai zullen de mysterieuze kaartsymbolen allemaal hetzelfde symbool onthullen. Zodra een winst is uitbetaald, zullen de mysteriekaartsymbolen één positie naar links opschuiven, klaar voor de volgende re-spin. De functie is afgelopen wanneer alle mysteriesymbolen van het spelscherm zijn verdwenen.

Gratis spins

Om de gratis spins te activeren, moet je drie Scatter symbolen overal op de rollen laten landen. Drie Scatters leveren je acht gratis spins op, en elke extra activerende scatter zal +1 gratis spins aan je totaal toevoegen. Wanneer een mysterie kaart-symbool landt tijdens de gratis spins-ronde, zal het een hele rol overnemen. Het is ook mogelijk om het aantal rolposities binnen een uitgebreide mysterie kaartrol uit te breiden van drie tot een maximum van zes. Dit wordt bereikt door schatkist symbolen te verzamelen die tijdens de gratis spins-functie op rol vijf kunnen landen. Voor elke drie schatkisten voegt de uitbreiding van het mysterie symbool +1 rolposities toe. Dit kan tot 7776 manieren creëren om te winnen wanneer je een volledig scherm met volledig uitgebreide mysteriekaartrollen krijgt. Tot slot, elke keer dat de mysterie kaart rollen worden verlengd, word je beloond met +1 gratis spins.

Sails of Fortune Slot spelregels

Sails of Fortune wordt gespeeld op een set van 5×3 rollen met 243 manieren om te winnen. jE kunt beginnen met inzetten vanaf slechts € 0,10 per draai tot een maximum van € 50 per draai voor degenen onder u die het potentiële rendement in het spel willen maximaliseren. Om de maximale uitbetaling van 62208x je inzet te winnen, moet je de mysterie kaartrollen volledig uitbreiden tijdens de gratis spins-ronde. Je hebt geluk als ze een volledig scherm van mannelijke piraten onthullen.

Sails of Fortune Slot conclusie

Sails of Fortune heeft de zeilen om moeiteloos de Caraïben rond te zeilen.We houden van de graphics, de bonusrondes, de jackpot en de optie voor het kopen van functies. De koopoptie kan riskant zijn, maar Relax Gaming geeft je een traktatie in de vorm van een RTP-boost.