Panda's Fortune 2 Slot review

Panda’s Fortune 2 werd op 21 mei 2021 uitgebracht door Pragmatic Play, een van de beste softwareleveranciers in de branche. De tweede in de serie en Pragmatic heeft besloten om de Panda’s Fortune-serie terug te brengen om spelers nog een kans te geven om een ​​rondje te maken met ‘s werelds meest knuffelige beer. Deze keer bieden ze een veel grotere maximale uitbetaling, die van 800x naar 5000x je inzet is gegaan en spelers kunnen tot € 100 meer per draai inzetten. Bovendien creëren enkele nieuwe opwindende bonusfuncties meer manieren om veel te winnen.

Panda’s Fortune 2 wordt gespeeld op een set van 5×3 rollen met 25 winlijnen. Je kunt inzetten vanaf slechts € 0,25 per draai tot een maximum van € 125 per draai voor iedereen die het potentiële rendement in het spel wil maximaliseren. De speciale features zijn onder andere gouden symbolen en gratis spins, waardoor je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Panda's Fortune 2 Slot features

De speelkaartsymbolen negen, 10, boer, vrouw, heer en aas vormen de laagbetaalde symbolen in het spel. Ze zijn maximaal 2x je inzet waard voor five of a kind, en ze hebben allemaal dezelfde waarde. De hoogbetaalde symbolen zijn onder meer een levensboom, een koikarper, een pad, een Chinese draak en een vlinder. De vlinder is het meest waardevolle symbool met een waarde van maximaal 8x je inzet voor five of a kind. Een Wild symbool kan elk normaal symbool vervangen om een ​​winnende combinatie te maken, en het verschijnt alleen op rol twee, drie, vier of vijf. Ten slotte activeert een bonussymbool speciale functies en is het 100x je inzet waard voor five of a kind, waardoor het het meest waardevolle symbool in het spel is.

Gouden symbolen

Alle symbolen behalve de bonus symbolen hebben een gouden versie die op elke rol kan verschijnen. Ze kunnen winnende combinaties maken met reguliere symbolen en hebben dezelfde uitbetaling waarde. Als er echter een gouden symbool wordt gebruikt in een winnende combinatie van vijf, wordt er een willekeurige prijs toegekend. De willekeurige prijs kan een van de volgende mogelijke waarden zijn: 4998x, 2500x, 1000x, 500x, 250x, 200x, 150x, 100x, 75x, 50x, 25x, 20x, 15x, 10x of 5x. Ook wordt voor elke gouden wild die wordt gebruikt in winnende combinaties van drie of vier symbolen, een 3x inzetvermenigvuldiger toegepast op je winst.

Gratis spins

Drie of meer bonus symbolen activeren de gratis spins-ronde met 12 gratis spins. Je kunt acht extra gratis spins opnieuw triggeren door drie extra bonus symbolen tegelijk te laten landen. Elke keer dat er een gouden symbool landt tijdens de gratis spins ronde, markeert het die rolpositie met een gouden markering. Voor de rest van de gratis spins kan alleen een gouden symbool op die positie landen.

Panda's Fortune 2 Slot spelregels

Panda’s Fortune 2 wordt gespeeld op een set van 5×3 rollen met 25 winlijnen en een gemiddelde RTP van 96,5%, wat boven het gemiddelde is. Het spel betaalt uit voor drie of meer overeenkomende symbolen die op een winlijn landen vanaf de meest linkse rol. Als je op meerdere winlijnen wint, worden alle winsten bij elkaar opgeteld voordat ze aan je portemonnee worden toegevoegd. Je kunt al inzetten vanaf slechts € 0,25 per draai tot een maximum van € 125 per draai. Om de maximale uitbetaling van 5000x je inzet te activeren, moet je een vijf-of-a-kind-combinatie met een gouden symbool erin krijgen en hopen dat de toegekende willekeurige prijs de 4998x je inzetprijs is.

Panda's Fortune 2 Slot conclusie

Over het algemeen vinden we dat deze gratis gokautomaat goed is gemaakt door de provider. Met een maximale winst van 5.000x en een gratis spins-functie met een unieke mechaniek. Probeer het spel zeker zelf uit!