Jewel Blast Slot review

Iedereen weet dat sprankelende juwelen duur zijn en het kan moeilijk zijn om er een te bemachtigen als je het niet kunt betalen. Dit is waar Jewel Blast Slot kan binnenkomen en je geven wat je altijd al wilde! 

Waag je in het rijk van sprankelende fonkelende juwelen in Jewel Blast, een gokspel van Quickspin. Het is een eenvoudig en snel spel met kristalheldere graphics en explosieve visuele effecten. Het gevoel kan retro zijn, maar deze game is zeer vermakelijk. Met gemakkelijke overwinningen en een grillige soundtrack is Jewel Blast een klassiek spel voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige, luchtige gokautomaat. 

Deze slot is kleurrijk en heeft een aantal geweldige bonusfuncties om je bezig te houden. Jewel Blast wordt geleverd met vijf rollen en 25 vaste winlijnen. Deze slot geeft je de kans om een ​​explosie bonus te activeren die je niet wilt missen. In deze ronde kunnen ook bonus Wilds verschijnen, die je winst kunnen verhogen. Het ontwerp van dit spel is erg indrukwekkend, en het heeft een beetje een voorsprong in vergelijking met andere juweel slots die we hebben gespeeld. Met een aantal geweldige spelfuncties is dit een van de online slots die we zouden kunnen aanbevelen. Zorg ervoor dat je vandaag nog de Jewel Blast Slot speelt.

Jewel Blast Slot features

Quickspin heeft geweldig werk geleverd door een aantal leuke bonusrondes in deze slot op te nemen.

Wild-symbool

Kijk uit voor de veelkleurige bubbel die op de rollen in deze gokkast kan verschijnen. Dit is de Wild, en hij kan omgewisseld worden voor elk symbool behalve natuurlijk de bonus.

Blast bonus

Het belangrijkste kenmerk van de Jewel Blast Slot is de Blast Bonus. Wanneer je twee of meer van de bonussymbolen op de rollen laat verschijnen, zul je zien dat er bonus Wilds op de rollen komen. De symbolen die deze vervangingen zullen worden weggeblazen, en nieuwe symbolen komen te voorschijn. Dit zal ertoe leiden dat nieuwe overwinningen worden berekend en je prijzengeld toeneemt. Het mooie van deze bonus is dat deze door kan gaan terwijl je steeds meer bonussymbolen laat landen.

Jewel Blast Slot spelregels

Jewel Blast van Quickspin is vrij eenvoudig om te spelen, aangezien er slechts vijf rollen en 25 winlijnen zijn. Op de rollen vind je zowel juweelsymbolen als de standaard speelkaart royals die je van een slot gokautomaat verwachten. De laagste inzet op dit spel is 0,25 credits en de hoogste inzet is 100 credits per draai.

Om te spelen, moet je je inzet plaatsen en de rollen laten draaien. Winsten worden uitbetaald op basis van de uitbetalingstabel. Je moet minimaal drie overeenkomende symbolen op een winlijn laten landen om beloond te worden.

Jewel Blast Slot conclusie

Deze game is een dynamisch, eenvoudig en klassiek spel dat kleurrijk en leuk is. Het landen van bonus symbolen is niet zo moeilijk en het heeft een Auto-Play-modus die het spelen nog gemakkelijker maakt als je de winst wilt binnenhalen terwijl je bezig bent met iets anders. Speel vandaag nog de Jewel Blast-innovatie van Quickspin!