Irish Pot Luck Slot review

Irish Pot Luck werd voor het eerst gelanceerd in online casino’s in augustus 2020 en is sindsdien erg populair geworden bij online gokkers. NetEnt zijn de softwareontwikkelaars achter dit prachtig ontworpen online gokspel met een Iers thema. Ze hebben talloze klassiekers van slotspellen geproduceerd, zoals Hotline, Serengeti Kings, Happy Riches en Divine Fortune Megaways. Deze game nodigt je uit op het smaragdgroene eiland, waar je je bij een gelukkige kabouter voegt op zijn zoektocht naar goud.

Irish Pot Luck wordt gespeeld op een 5×3 raster met 20 winlijnen. Het heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit en een gemiddelde RTP van 96%. Spelers kunnen inzetten inzetten vanaf slechts € 0,20 per draai, tot een maximum van € 200 per draai. De game zit boordevol functies zoals vermenigvuldigers, wild-symbolen, gratis spins en een pot-luck-functie om spelers zoals jij meer manieren te bieden om enorme prijzen te winnen. Er zijn drie jackpotprijzen te winnen. Een mini, midi en majeur. De grote jackpot keert 5000x je inzet uit, wat betekent dat de maximale uitbetaling in dit spel £ 1.000.000 is!

Irish Pot Luck Slot features

De laagbetaalde symbolen bestaan ​​uit de speelkaart kleuren klaveren, schoppen, ruiten en harten. Harten zijn het meest waardevol en zijn 4x je inzet waard voor five of a kind. Een pijp, een kabouterhoed, een harp en een hoefijzer vormen de hoogbetaalde symbolen. Het hoefijzer is het meest waardevol en is 20x je inzet waard voor five of a kind. Ten slotte is het Wild symbool 50x je inzet waard voor five of a kind. Het kan ook alle symbolen vervangen om een ​​winnende combinatie te maken, behalve de Scatter symbolen en jackpot-symbolen.

Spelvermenigvuldiger

Tijdens het hoofdspel en het gratis spins-spel worden alle winsten aan het einde van elke draai vermenigvuldigd met een willekeurig geselecteerde vermenigvuldiger. De vermenigvuldigers van het hoofdspel zijn 1x, 2x, 3x of 5x, terwijl de vermenigvuldigers voor gratis spins 2x, 4x, 7x of 15x je inzet zijn.

Pot Luck-functie

Deze functie kan willekeurig worden geactiveerd bij elke draai. Het zal tot drie jackpot- of Scatter symbolen overal op rol één, drie en vijf plaatsen. Als alternatief kunnen maximaal vijf Wild symbolen op een van de rollen worden geplaatst. Het is een leuke verrassing als het gebeurt en meestal resulteert dit in dat je wat extra verdient!

Gratis spins

Als je drie Scatter symbolen tegelijk op rol één, drie en vijf laat landen, krijg je tien gratis spins. Als je hetzelfde doet tijdens de gratis spins-ronde, krijg je nog eens tien gratis spins toegevoegd aan je totaal.

Jackpot Wheel

Deze functie wordt geactiveerd wanneer je drie jackpot-symbolen op rol één, drie en vijf in het hoofdspel en tijdens de gratis spins-ronde plaatst. Het jackpotwiel heeft drie niveaus, elk met veel verdelende sectoren. Elke sector kent verschillende prijzen toe, waaronder directe geld winsten tussen 2,5x of 10x uw inzet en een van de drie jackpotprijzen die 20x, 100x en 500x je inzet waard zijn.

Irish Pot Luck Slot spelregels

Irish Pot Luck wordt gespeeld op een set van 5×3 rollen met 20 winlijnen. Je kunt al inzetten vanaf € 0,20 per draai tot een maximum van € 200 per draai als je de maximale uitbetaling in het spel najaagt. Om de 5000x, je maximale uitbetaling van je inzet, te activeren, moet je in het Mega jackpot-gedeelte van het jackpotwiel terechtkomen, dat wordt geactiveerd door drie jackpot symbolen tegelijkertijd op rol één, drie en vijf te laten landen.

Irish Pot Luck Slot Conclusie

Irish Luck is een uitstekende gratis gokautomaat die beschikbaar is voor alle spelers dankzij het royaal brede inzetbereik. De 5-reeler heeft alles wat je van een gokkast verwacht, namelijk goede graphics, mooie geluidseffecten, goed uitbetalende symbolen en bonus features. De jackpot van 10.000 is ook een aanlokkelijke, hoewel spelers er goed aan doen te onthouden dat het spel volatiel is; geduld is het sleutelwoord. Waar wacht je op?